Végre, hosszú idő után, egy csajos délután

A minap, a barátnőmmel, egy helyes kis étteremben ebédeltünk. Már nagyon régóta nem találkoztunk, csak telefonon tudtunk beszélni. Hol ő nem ért rá, hol pedig én nem! De végre sikerült, és annyi mindent szerettem volna elmesélni neki…

Egy kis pihenés, kikapcsolódás

Olyan lassan vánszorgott a nap eleje, hogy azt hittem, megállt a mutató, és soha nem lesz végre ebédidő! Csak 4 órát kellett dolgoznom ma, mert délután áramszünet lesz, így mindenkit elengednek. Így, csak egy fél műszakot, voltam az irodában, persze nem is bántam, hiszen pont mára beszéltünk meg találkozót.

Kati, gyerekkori barátnőm, nagyon szeretem, mindig számíthattam rá. Még ha pasi ügy miatt, az éjszaka közepén is hívtam fel telefonon, mindig meghallgatott. Persze, amióta neki is van munkája, sokkal nehezebb összehozni, hogy tudjunk találkozni! De majd ma!

Pont délben végeztem, és a kedvenc éttermünkben találkoztunk, Kati már várt is lelkesen. Majd kiugrott a bőréből, amikor meglátott, szorosan megölelt, és már mesélt is. Győztem felfogni, és egy kis lassításra ösztönözni, hogy ráér szép sorjában mindent elmesélni, hiszen, miénk az egész délután, vagy az este!

Kényelmesen megebédeltünk, mivel nem kocsival voltunk, és már dolgozni sem kellett visszamenni, az ebéd mellé, megengedtünk magunknak, egy pohár finom bort is! Na nehogy azt higgyétek, hogy ez így szokott lenni, hiszen azért délután kettő körül inni, még ha csak egy pohárral is, ritka pillanatok egyike volt.

Egy hangulatos kis hely, azért szeretem, mert nincs akkora nagy nyüzsgés, és lehet nyugodtan beszélgetni, mert nem nézik ki az ember az étteremből.

Miközben ettünk, a mellettünk ülő asztalhoz, egy helyes fiú társaság ült. Mondanom sem kell, hogy fülig ért a szánk, mikor megláttuk őket, és persze, ők sem hagytak minket sokáig unatkozni.

Elmesélték, hogy egy budapesti barista tanfolyamra járnak, ide kattintva megtalálod őket, hisz még az oldal nevét is megadták. Tényleg nagyon kedvesek voltak, figyelmesek.

A nap hátralevő részét, egészen estig együtt töltöttük. Persze elmaradhatatlan része volt a napnak, a vásárlás. A bevásárlóközpontban találtuk ki, hogy mi lenne, ha közben beülnénk egy moziba is, hiszen olyan régen jártunk már ott.

Jól kibeszélgettük magunkat, az elmúlt pár hét izgalmát, és megbeszéltük, hogy jó lenne, ha nem pár hetente lenne időnk csak összefutni, beszélgetni.