Végre férjhez megy a legjobb barátnőm

Tavasz végén lesz a legjobb barátnőm esküvője! Már nagyon izgatott vagyok miatta! Gyerekkori barátnők vagyunk, már 17 éve! El sem hiszem, hogy én leszek a tanúja! Na de kezdjük is az elején!

A leánykérés

Már 5 éve, hogy együtt van Peti, és Hanna barátnőm. Azt gondoltuk, soha nem fogja megkérni a kezét Peti, mert valahogy, ha erre terelődött a téma, igyekezett mindig kimaradni belőle!

Aztán megtörtént a csoda, karácsonykor megkérte a kezét! Miután a lényeg megvolt, és Hanna kedvenc évszaka a tavasz, nem is várnak tovább, már az időpontot is kitűzték tavaszra. A pontos dátum, ha minden igaz, március 31 lesz!

Mikor ezt közölte velem telefonon, azt hittem, menten elájulok!

Az előkészületek

Miután így felgyorsultak az események, megbeszéltük, hogy másnap találkozunk a kedvenc kávézónkban, hogy mindent megbeszéljünk! Itt is kérte meg, hogy legyek a tanúja, és együtt sírtunk örömünkben!

De gyorsan felocsúdtunk, mert sok még a teendő!

A ruhák kiválasztása, a virág, a menü, a torta…azt sem tudom, melyikkel kezdjük!

Az étterem kiválasztása nem volt nehéz, hiszen a tó partján fekszik egy étterem, ami addigra már nyitva van, meseszép hely, pont jó lesz a lakodalomra!

bridge-53769_1280

A kedvenc virága, a liliom, abból lesz a csokra is, és a díszítés is, ebben biztos voltam!

Persze, a leánybúcsú nélkülözhetetlen

Én kötöttem az ebet a karóhoz, hogy mindenképpen lesz leánybúcsú, mert ez így szokás! Ki is találtam, hogy az eskütő előtti hétvégén rendezünk egy ki csajos kiruccanást, felmegyünk Budapestre!

Mivel vagy tízen, tizenöten biztosan leszünk busz bérlés a legcélszerűbb így mindannyian elférünk majd kényelmesen. Az hogy hová megyünk, majd a többiekkel megbeszéljük közösen, persze Hanna nélkül, hogy jó kis meglepetéseket találjunk ki neki! Persze, a Chipen Dale fiú elengedhetetlen lesz!

Nagyon izgatott vagyok, hogy minden rendben menjen. Már nagyon megérdemli, hogy boldog legyen!