Felújítás az étteremben, 3 kw napelem rendszer kerül a tetőnkre

Az éttermünk szerencsére nagyon szép forgalmat produkál mostanában, így arra a döntésre jutottunk, hogy csinálunk egy nagy korszerűsítéssel egybekötött felújítást. Ugyan kénytelenek leszünk emiatt egy kis időre bezárni, de mindannyian azt gondoljuk, hogy mégis jó befektetés, hiszen ha egy teljesen új, modern design várja majd a vendégeket a megszokott finom ízek mellett, akkor lehet, sőt biztos, hogy hosszútávon több vendégünk lesz, így több bevételünk, ezért jó befektetésnek számít a felújítás.

Találtunk egy szuper kivitelezőt, akik innovatív ötletekkel álltak elő, mikor elmondtuk, mit szeretnénk egészen pontosan. Profi lakberendezési tanácsokat kaptunk, és a műszaki felszereltség ügyében is kaptunk néhány egészen kiváló tippet. például azt, hogy szereltessünk fel a tetőre napelemet. Ezzel rengeteget tudnánk spórolni, főleg a nyári időszakban, hiszen nálunk minden árammal működik, és egy 3 kw napelem rendszer  annyi áramot tudna nekünk termelni, hogy az minimálisra vetné vissza a fizetnivalót. Ugyan kicsit megdobja a költségeket így az elején, de mivel relatív nagy fogyasztónak számítunk, hamar visszacsöpögne az ára a kasszába.

Nem kellett az ötleten sokat gondolkodni, mindannyian azt gondoltuk, hogy ez egy jó befektetés, már csak egy kivitelezőt kellett ehhez a projekthez is találni. Mivel hirtelen ötletként merült fel, nem nagyon volt lehetőségünk körbenézni a piacon, de szerencsére a csapat felkészült volt, mert ők rögtön ajánlottak egy olyan csapatot, akik precízen meg tudják nekünk oldani a munkálatokat.

Az egész folyamat számolgatásokkal kezdődik, mert ki kell okoskodni, hogy elég-e nekünk egy 3 kw napelem rendszer. Már fel is vettem a kapcsolatot a cég egyik mérnökével, mert ragaszkodtam hozzá, hogy én ezt a folyamatot személyesen követhessem végig. Úgy néz ki, jól fogunk tudni együtt dolgozni, mert a mérnök nagyon készséges és nagyon profinak tűnik abban, amit csinál, én pedig a profizmust nagyon tudom tisztelni az emberekben.

Szóval, kedves vendégeink, akik olvassák ezt a bejegyzést, most egy időre az átalakítások miatt bezárunk, de nem kell aggódni, hiszen ez mind önökért zajlik, és ígérjük, hogy amilyen hamar csak tudunk, újra az önök rendelkezésére állunk, megújult kínálatunkkal, szépséges új designunkkal és nem utolsó sorban a végtelen hasznosságú új napelemünkkel a tetőn.