Egy meghitt vacsora Valentin napon

Amióta, megismerkedtem, a párommal, azóta, minden Valentin nap, egy ajándék, a számunkra. Szeretem, ezt az ünnepet, és mindig igyekszek valami különlegeset kitalálni, a számára. Te mivel lepted meg a párodat?

A tervezgetés

Sokat gondolkodtam, mivel is tudnám meglepni mostanában?! Nem túl nagy dolgot szoktunk vásárolni egymásnak, hiszen, ez a nap nem arról szól, hogy ki mekkora ajándékot vesz a másiknak, hanem a szeretetünkről egymás felé. Én például nagyon szeretem, a kézzel készített dolgokat, és ő is. Tényleg, egyszerű dolgokra gondoljatok. Egyik évben, például, egy vászon kis képet csináltattam magunknak, a nyaralás egyik kedvenc képéről.

De persze, elmaradhatatlan, a virág is, amit minden évben én szoktam kapni. Minden fajta virágot szeretek, de ha választanom kell, mégis csak a kedvencem, a jácint. Nagyon szeretem, és az illata…már szinte érzem is, ahogy írom ezeket a szavakat.

Vacsorázni otthon szoktunk, vagy közösen főzünk valami finomat, vagy pedig én készítem.

Hát idén nem nagyon lesz lehetőségem rá, mert óbudai nyelviskolába járok éppen. Ha te is esetleg nyelviskolát keresel, kattints ide! De visszakanyarodva, sokat gondolkodtam, hogyan is legyen majd, de arra jutottam, majd rendelünk valamit.

A nagy nap

Minden a szokásos módtea-candle-407144_1280on indult, hiszen rengeteg dolgom volt aznapra betervezve. Délután szoktunk ünnepelni, így reggel mindegyikőnk indult az útjára gyorsan.

Még be kellett ugranom, ebédidőben, az én ajándékomért, amit a páromnak csináltattam. Elé sok dolgom akadt, így estére el is fáradtam, és nem bántam, hogy nem kellett főznöm aznap.

Közben, a párom is hazaért, és éppen azon gondolkodtam, honnan rendeljünk valamit, mikor elmondta, hogy az ő meglepetése, egy vacsora. Tudta, hogy ma nem lesz időm semmire, így az ő ajándéka, erre a napra, hogy menjünk el a kedvenc kis éttermükbe, egy gyertyafényes vacsorára. Asztalt is foglaltatott, biztosra ment.

Nem kell nagydolog ahhoz, hogy meglepetést tudjunk okozni, a párunknak, csak egy kis odafigyelés. Nekem aznap, pont arra a vacsorára volt szükségem. Koccintottunk, egy üveg finom bor társaságában, és remek estét töltöttünk