A séf barátnőmnek is tetszett a Blazek táska, amit a férjemnek vettem

Az egyik legjobb barátnőm, Kata, séf. Kiskorától kezdve érdekelte a gasztronómia. Már egész kislánykorában az anyukája mögött sertepertélt, és eltanulta tőle a jó fogásokat. Én is támogattam ebben, jó csapat voltunk: ő főzött én ettem. Sokáig úgy gondolta, hogy a főzés csak hobbi marad számára és a sulira koncentrál, de amikor leérettségizett, nem tudta, hogy mihez kezdjen az életével. Ekkor mondtam neki:

  • Miért nem leszel szakács?
  • Szakács?
  • Igen, szeretsz főzni, nem?
  • Szeretek, de éppen ezért ez csak hobbi.
  • De tudod hogy van a mondás: “csináld azt, ami a hobbid, és soha többet nem kell dolgozz!”

Tudtam, hogy ekkor elvetettem benne egy kis dolgot, amit aztán sokáig fontolgatott. Aztán pedig végül csakugyan úgy döntött, hogy szakácsnak áll. És nem csak hogy szakács, mostanra már séf lett belőle.

Mivel egykor jó tanácsot adtam neki, gondoltam ezúttal én kérek tőle tanácsot.

  • Te, Kata, mit gondolsz mit vegyek a férjemnek?
  • Én tudom minek örülne!

Ez természetes, hiszen régebb óta ismeri a Janit, mint én.

  • Vegyél neki egy férfias táskát! Mutatok egy oldalt, ahol nagyon jó minőségű blazek táskák kaphatóak, és designos, elegáns mindegyik! Egy üzletembernek tökéletes!

Ezt igazán jó ötletnek tartottam, és Kata meg is mutatta azt a webshopot amiről beszélt. Tényleg széles volt a választék! Alig tudtam választani. Végül azt választottam, amelyik a legjobban tetszett, és ráadásul pont le volt akciózva! Nagyon örültem, mert a szállítás ingyenes volt, így nem kellett még pluszba ráfizessek, és garanciát is adtak a termékre!

A futár nagyon hamar kihozta, és utánvéttel fizettem. Pontosan adott vissza, és számlát is kaptam mellé. Elmondta, hogy ha mégse lenne jó a termék, akkor 30 napig van lehetőségem visszaküldeni. Ennek örültem, mert régebben mindig tartottam az online vásárlástól!

De szerencsére a termék tökéletes volt, pull-up marhabőrből készült, és nagyon tetszett a kidolgozása! Reménykedtem benne, hogy a férjem is örülni fog neki. Kata szerint eltaláltam a stílusát, és ha ő ezt mondja, akkor biztos így van, hiszen Kata nagyon régóta ismeri.

Katának tényleg igaza volt, ugyanis Jani majd elájult örömében, megsúgta, hogy mindig is egy ilyen komoly, és üzletemberhez méltó táskára vágyott. Nagyon örültem, hogy elnyerte a táska a tetszését, ugyanis a férfiaknak sokkal nehezebb ajándékot találni. Jó ajándékot, aminek igazából is örülnek. Legalábbis szerintem. De ez csak az én véleményem! Lehet, hogy máskor is fogok még arról az oldalról rendelni, ugyanis láttam női táskákat is, amik tetszettek. Vagy megkérem Janit, hogy vegyen nekem egyet. Remélem nem lesz ellenére egy ilyen jó ajándék után!