A legjobb gázpalackfutár

Egy étterem megfelelő működését nagyon sok minden befolyásolja. Mindenki azt gondolja, hogy a titok a megfelelő alapanyagokból elkészített ételekben rejlik, de igazából az egész folyamat sokkal előbb kezdődik. Például gondoljunk csak bele, hogy hiába vannak meg a megfelelő alapanyagok, a legjobb szakácsok, a legízletesebb receptek, ha nincsenek eszközök, amiknek a segítségével az ételköltemények meg tudnak valósulni.

 

Nagyon sok múlik a beszerzési hálózaton, főleg az olyan dolgoknál, amiket időről időre cserélni kell. Ilyen például a gázpalack. Manapság már nagyon sok helyről be lehet szerezni, de pontosan ebből adódóan nagyon felhígult a piac. Rengeteg a silány minőségű gáz, a nem a szabványoknak megfelelő palack, és az olyan cég, amelyik nem megfelelőképpen vállalja termékeiért a felelősséget.

 

Mi is nagyon nehezen bukkantunk rá az étterem számára legmegfelelőbb szolgáltatóra. Rengeteg keresgélés és sok-sok csalódás után viszont belefutottunk egy nagy múltú cégbe, és mondhatom, igazán elégedettek vagyunk velük. Nem csak a széles körű termékkínálatukkal, de a gyorsaságukkal, szakértelmükkel és precizitásukkal is lenyűgöznek minket. A mai világban az adott szó súlya kicsi, de bennük még sosem csalódtunk, mindig minden a megbeszéltek szerint történik, és a legapróbb dologba sem tudunk – még ha szeretnénk se – belekötni.

 

A rendeléseket nagyon egyszerűen, telefonon keresztül szoktuk leadni a gázpalack cserére, majd egyeztetünk egy időpontot a kiszállításra, és az pontban akkor meg is történik. A teli palackokat szakszerűen beállítják a helyére, míg az üreseket elszállítják, így még ezzel sem kell nekünk foglalkozni, ezt is megoldják helyettünk.

 

Egy étteremben a pb gázpalack csere mellett a szén-dioxid palackokat is cserélni kell az üdítők és a csapolt sör miatt, de náluk egy füst alatt mind a kettőt meg tudjuk rendelni, ez nagy könnyebbséget jelent. Soha rosszabb beszállítónk ne legyen egy területen sem, én azt kívánom csak magunknak. Még nem sikerült minden területen megtalálnunk a legmegfelelőbbet, de ezen az eseten felindulva hiszem, hogy vannak még ilyen rendes, becsületes emberek más területeken is.